رشته حسابداری(خرید مدرک 100%قانونی)

رشته حسابداری
رشته حسابداری

آشنایی با رشته حسابداری

رشته حسابداری
رشته حسابداری

حسابداری یکی از زمینه های خدماتی است و حسابدار خدمات مالی ارائه می دهد. حسابداری در پاسخ به نیاز انسان به مدیریت و تحلیل هزینه ها و درآمدها شکل گرفت و وظیفه آن جمع آوری اطلاعات مالی است. حسابداری فرآیندی منظم و سیستماتیک برای جمع آوری، طبقه بندی، ثبت، جمع بندی اطلاعات و تهیه گزارش های مالی و صورت های حسابداری است. حسابداران برای واحدهای اقتصادی مانند مدیران، صاحبان سرمایه، طلبکاران، سازمان های مالی و اقتصادی دولتی و … گزارش های مالی تهیه و در اختیار آنها قرار می دهند. بر خلاف رشته های علوم انسانی، رشته حسابداری به جای اینکه بخش زیادی از آن جنبه نظری و نظری داشته باشد، بیشتر کاربردی است و حسابداران فنون و مهارت های حسابداری را فرا می گیرند.

 وظایف حسابدارچیست؟

 وظایف حسابدارچیست؟
وظایف حسابدارچیست؟

صدور فاکتور برای مشتری که شامل ثبت فروش و حساب دریافتنی آن می باشد. دریافت فاکتور از تامین کننده که شامل ثبت هزینه یا دارایی و حساب پرداختنی است. صدور یا پرداخت دستمزد به کارمند که شامل ثبت هزینه و پرداخت وجه نقد است.

تهیه گزارش مالیاتی برای چندین نهاد دولتی، ارائه گزارش به تیم مدیریت، تهیه صورت های مالی برای صاحبان مشاغل و وام دهندگان و بستانکاران، تهیه صورت سود، ترازنامه و صورت گردش وجوه نقد، همکاری در ثبت اطلاعات حضور و غیاب کارکنان. برای محاسبه حقوق و دستمزد، تحویل لیست بیمه به صورت ماهانه به سازمان بیمه تامین اجتماعی، بودجه های درخواستی برای قراردادها و عملیات مورد نظر شرکت را بررسی و با توجه به شرایط مالی تایید یا رد می کند. داده ها و اطلاعات را وارد نرم افزار حسابداری می کند و فایل های دستی ایجاد می کند.

رشته حسابداری برای چه کسانی مناسب است؟

رشته حسابداری برای چه کسانی مناسب است؟
رشته حسابداری برای چه کسانی مناسب است؟

علاوه بر علاقه به یک رشته، شخصیت افراد نیز در انتخاب رشته اهمیت دارد. اگر شخصیت فردی با رشته ای که انتخاب می کند سازگار نباشد، امکان موفقیت در آینده آن رشته به حداقل می رسد. دانشجویان حسابداری همانطور که از نام این رشته پیداست باید در ریاضیات و حسابداری مهارت داشته باشند و از اعداد نترسند. همچنین آنها باید بتوانند اطلاعات مالی را جمع آوری، سازماندهی و تجزیه و تحلیل کنند و علاوه بر درک آن، اطلاعات مالی را تجزیه و تحلیل کنند. از آنجایی که رشته حسابداری با پول و اعداد سروکار دارد، باید بسیار دقیق باشند و در ثبت هزینه ها و درآمدها دچار اشتباه نشوند. نکته ای که در مورد حسابداری وجود دارد این است که حسابداری یک رشته فنی است و بسیاری از افراد بدون تحصیلات آکادمی و گذراندن دوره فنی و حرفه ای و همچنین تجربه حسابداری را یاد می گیرند.

مزایا و معایب رشته حسابداری چیست؟

 مزایا و معایب رشته حسابداری چیست؟
مزایا و معایب رشته حسابداری چیست؟

یکی از مهمترین مزیت های رشته حسابداری این است که حسابداران با مدرک لیسانس می توانند وارد بازار کار شوند و آنچه از مدرک کارشناسی خود آموخته اند برای کار کافی است. حتی برخی از دانشجویان در دوران تحصیل و دوران دانشجویی با حقوق کم یا کارآموزی کار می کنند و در آینده وضعیت شغلی بهتری دارند. ضمنا رشته حسابداری بازار شغل خوبی دارد و هر شرکت دولتی و خصوصی در هر شاخه و زمینه فعالیتی به حسابدار نیاز دارد. رشته حسابداری به دور از تنوع است و یک حسابدار باید هر روز با اعداد خوش بگذراند و تقریباً همان کارها را انجام دهد. همچنین در برخی از فصول سال مانند آخر سال، کار حسابداران بسیار سنگین می شود. علاوه بر این، حسابداران به بحث های مالی می پردازند و مسئولیت حساب های مالی را بر عهده دارند و این باعث اضطراب و نگرانی می شود. همچنین حسابداران ساعت های طولانی در سیستم می نشینند و با کامپیوتر کار می کنند.

چشم انداز شغلی حسابداری

رشته حسابداری بازار کار و درآمد خوبی دارد. اغلب دانشجویان تحصیلات تکمیلی حسابداری می توانند جذب شرکت های مختلف شوند و در زمینه حسابداری و مالی مشغول به کار شوند. گرچه حسابداری در بسیاری از دانشگاه های دولتی، غیرانتفاعی و آزاد تدریس می شود، اما تعداد افراد بیکار در رشته های حسابداری نسبت به بسیاری از رشته های علوم انسانی کمتر است. درآمد رشته حسابداری به مهارت، تجربه و محل کار حسابدار بستگی دارد. بازار کار حسابداری چندان متنوع نیست و با پول و حساب و کتاب سروکار دارد. فارغ التحصیلان رشته حسابداری می توانند در کلیه شرکت ها و مؤسسات تجاری و غیرانتفاعی، کلیه واحدهای صنعتی و کارخانه ها و مجتمع های تولیدی، سازمان ها و ادارات دولتی، ادارات مالیاتی، مؤسسات بیمه، بانک ها و مؤسسات تحقیقاتی و تحقیقاتی مشغول به کار شوند. کار شود

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *